Skip to content

Werken bij Fris Facilities

Ontdek waarom Fris Facilities het schoonmaakbedrijf is voor u als schoonmaker!

Werken bij Fris Facilities

Ontdek waarom Fris Facilities het schoonmaakbedrijf is voor u als schoonmaker!

Werken bij Fris Facilities!

Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen om meer informatie te krijgen over werken bij Fris Facilities.
We proberen hieronder zo goed mogelijk uit te leggen wat je kunt verwachten als je gaat solliciteren bij ons. Uiteraard gaat er niks boven een persoonlijk gesprek maar we proberen uit te leggen waarin we ons onderscheiden ten opzichte van andere werkgevers in deze branche. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem contact met ons op en we gaan graag met u in gesprek!

girl-4906240_1920

Aspecten die wij van belang vinden 

Verantwoordelijkheid

We werken je in op de locatie en als we samen vinden dat alles duidelijk is stellen we je voor aan de locatie en delen we de verantwoordelijkheid voor deze locatie met je.

Vertrouwen

Het fijne van werken bij Fris is dat je wordt aangestuurd op je verantwoording en op basis van wederzijds vertrouwen en eerlijkheid

Respectvol & Behulpzaam

We proberen altijd zo goed mogelijk naar elkaar te luisten en te helpen waar we kunnen; uiteraard moet dit wederzijds zijn.

Plezier

Een van de belangrijkste zaken is dat we ook voldoende plezier maken en hebben in het werk en in de omgang met eenieder.

Trots

Wij zijn trots op ons werk en de bijdrage die we mogen leveren voor onze relaties. We vinden het geweldig dat we onze locaties mogen faciliteren.

Borging

Samen bewaken we de kwaliteit van onze dienstverlening. We blijven “scherp” op inzet en geleverd resultaat door adviezen en metingen.

Vacatureformulier

Vul het onderstaande formulier in als u interesse heeft in een baan in de schoonmaaksector. We gaan graag een keer met u in gesprek voor de eventuele mogelijkheden die Fris Facilities voor u kan bieden!

Bekijk onze tevreden klanten waar wij de schoonmaak verzorgen: 

Chat openen
1
Heeft u vragen? Stel ze gerust!
Hallo,
Heeft u een vraag of komt u ergens niet uit? Ik help u graag opweg!