Skip to content

Vloeronderhoud

vloeren hout en steen

Verschil in vloeren 

Niet elke vloer kan natuurlijk op dezelfde manier worden gereinigd en onderhouden. Dit is afhankelijk van het materiaal waarvan de vloer gemaakt is. Bij Fris Facilities maken we eerst een onderscheid tussen vloeren van hout en vloeren van steen. Vervolgens gaan we per vloer kijken wat de beste reinigingsmanier is. Lees hieronder meer over de methodes die wij hanteren!

Houten vloeren  

Een geoliede parketvloer heeft een natuurlijke uitstraling en heeft eigenlijk weinig onderhoud nodig. Bij Fris facilities werken wij met het onderhoudsprogramma van Floorservice voor het onderhoud van  uw houten vloeren. Dit programma in combinatie met de middelen & adviezen zorgen voor een perfecte staat van uw houten vloeren.

Wij adviseren u om uw vloer 1 a 2 maal per jaar goed schoon te laten maken. Hierdoor blijft uw vloer kwalitatief goed en voorkomt u verwering. Daarnaast adviseren wij om uw vloer 1 maal per week regulier schoon te maken. Ook deze service bieden wij aan. 

Vloeren
pexels-gdtography-911758

Stenen vloeren   

Fris Facilities biedt u ook de mogelijkheid om uw stenen vloeren een onderhoudsbeurt of opleverbeurt te geven. Het onderhoud van natuursteen is specialistisch werk; elke steensoort is uniek; zo ook de behandeling van deze stenen vloer. Fris Facilities werkt hierom met de productlijn van Moeller Stone Care. 

Het onderstaande stappenplan van Fris Facilites in combinatie met de productlijn geven het beste resultaat voor uw vloer.

Reinigen
Beschermen
Onderhoud
Vernieuwen

Heeft u interesse in een van onze vloer diensten? Neem dan gerust contact met ons op!

Chat openen
1
Heeft u vragen? Stel ze gerust!
Hallo,
Heeft u een vraag of komt u ergens niet uit? Ik help u graag opweg!