Facilitair partner

Schoonmaakbedrijf Fris Facilities is dagelijks actief in Etten-Leur.

Ons doel is om zoveel de relaties die kiezen voor Fris Facilities te overtreffen met de services van Fris Facilities.

Hiervoor werken wij onder andere met medewerkers uit Etten-Leur zelf ten behoeve van de flexibiliteit, efficiëntie en werktevredenheid van onze medewerkers bij onze relaties.

Focus op uw eigen bedrijfsproces

Wij werken als verlengstuk van uw organisatie. Wij gaan niet tegenover u zitten maar zitten naast u samen naar de beste oplossing toe te werken die het beste past bij u en uw bedrijf / organisatie.
Of het nu gaat om eenvoudige kleine of meer complexe grote werkzaamheden; wij zorgen voor de juiste oplossing met het gewenste resultaat en transparantie.

Focus op uw bedrijfsproces; de randzaken voor Fris Facilities

Schoenmaker blijf bij uw leest.

Geen omkijken meer naar zaken die niet uw core-business zijn maar wel essentieel voor uw organisatie; dat is de rol die Fris Facilities met plezier en aandacht voor uw verzorgd. We geloven best dat u zelf kunt schoonmaken, hovenieren, klussen, receptie bemannen en meer van dit soort zaken; maar de vraag is of u hiermee uw eigen organisatie laat groeien door dit zelf te doen. De tijd die deze klussen vergen had ook besteed kunnen worden aan dat extra telefoontje, mailtje of bezoek aan die bestaande of nieuwe relatie; die relaties zorgen ervoor dat u bestaansrecht heeft. Richt uw organisatie niet in naar alle randzaken maar behoud uw focus op uw klanten. Een medewerker bijvoorbeeld laten schoonmaken die eigenlijk geschoold is als accountmanager geeft niet het juiste signaal naar deze medewerker. Zij werken graag met u samen aan de groei van de organisatie; voor de randzaken zijn er professionals zoals Fris Facilities die hiervan hun specialisme van hebben gemaakt.

U vraagt zich af en hoe werkt dit bij Fris Facilities zelf dan? Ook wij werken met specialisten en professionals die de boekhouding doen, de websites beheren, de auto’s onderhouden, drukwerk leveren, verzekeringen regelen, etc….wellicht een dienst of product van uw organisatie? Wij richten ons op datgeen waar wij goed in zijn; u en uw organisatie faciliteren met alle nodige ondersteuning.

Fris Facilities doet een boekje open als extraatje

Wij stellen, daar waar gewenst, graag ons brede netwerk ter beschikking aan onze relaties. Wij verbinden graag de juiste mensen en bedrijven aan elkaar zodat ze samen kunnen groeien.  Onze visie is dat wanneer het goed gaat met u het automatisch ook goed gaat met ons. Dit is natuurlijk geen betaalde dienst maar een knipoog van Fris om u als meer dan tevreden klant te houden.

Uw organisatie klaar voor Fris Facilities

Ja ik ben geïnteresseerd 

Bent u geïnteresseerd in welk onderscheid Fris Facilities voor u kan maken; neem dan gelijk contact met ons op voor een eerste kennismaking en vrijblijvend advies.