Skip to content

Schoonmaak

Zakelijke schoonmaak

De schoonmaakdiensten waarmee schoonmaakbedrijf Fris Facilities in Breda en omgeving actief is.  Met ons volledige aanbod zorgen we voor een frisse en schone beleving op uw afdeling, kantoor, bedrijfspand of huis.

Reguliere schoonmaak

Onder reguliere schoonmaak verstaan we alle dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van sanitaire ruimtes en keuken en het stofvrij maken van meubilair en werkplekken, de standaard schoonmaakwerkzaamheden voor een gemiddeld bedrijf.

Reguliere schoonmaak is ook maatwerk

Natuurlijk is het ene bedrijf het andere niet. Een winkel of kantoor hebben andere schoonmaakbehoeften dan een productiebedrijf. Het uitgangspunt van ons werk is daarom altijd maatwerk. We gaan eerst met u om tafel om te kijken waar uw behoeftes liggen.

conference-room-768441_1920

Ook ander schoonmaakwerk

DRS Groep verzorgt ook graag andere facilitaire werkzaamheden voor uw bedrijf. We houden ons naast schoonmaak onder andere bezig met glasbewassing, specialistisch reinigen en onderhoud in de breedste zin van het woord. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek. Neem contact op en maak direct een afspraak!

Fris Sport

Fris-Sport is de afdeling van Fris Facilities die zich focust op de facilitaire diensten in en rondom een sport-accomodaties. Veel van de sportaccommodaties worden druk bezocht door hun leden en bezoekers. Sporters zijn over het algemeen trots op hun vereniging & sport. Een frisse beleving & uitstraling van de accommodaties speelt hierbij een grote rol. Door onze persoonlijke ervaring binnen diverse accommodaties, het lidmaatschap van diverse clubs en de werkzaamheden als vrijwilliger voor deze clubs hebben wij een goed beeld waar clubs behoefte aan hebben.

Fris-Sport kijkt bij de opname en schoonmaak van een sportaccommodatie vanuit verschillende oogpunten; die van de bezoeker, de leden en de beheerder, om zo te komen tot het best passende advies. Hierbij wordt gelet op algehele indruk & uitstraling die de accommodatie heeft en zou kunnen/moeten hebben.

Schoonmaak

Slecht onderhouden sanitaire ruimten (kleedkamers, douche ruimte en toiletten) zijn vaak een doorn in het oog van elke bezoeker. De vrijwilligers doen wat ze kunnen maar schoonmaak schiet er nog weleens bij in.

Fris-Sport adviseert & zorgt samen met u dat de accommodatie weer een visitekaartje van de club wordt. Een schoonmaak- en of onderhoudsplan garanderen een prettige frisse uitstraling!!

Verhuisschoonmaak

U gaat verhuizen naar een nieuw huis of naar een bedrijfspand, maar helaas is het nieuwe onderkomen nog verre van verhuisklaar. U heeft al veel stress en zorgen aan uw hoofd met de naderende verhuizing en zit niet te wachten op een grote schoonmaak in uw nieuwe huis. Student Verhuis Service begrijpt als geen ander dat u hierbij wel wat hulp kunt gebruiken, vandaar dat wij u de mogelijkheid geven om gebruik te maken van onze schoonmaakservice speciaal voor bij verhuizingen.

Schoonmaakdienst bij verhuizing

Er zijn verschillende momenten waarop u een schoonmaakdienst kunt inzetten:

  • Voor uw verhuizing om het nieuwe pand schoon te maken
  • Na uw verhuizing om het verlaten huis, opgeruimd en schoon op te kunnen leveren
  • Bij spoedverhuizingen 
  • Bij woningontruiming

Schoonmaak vóór de verhuizing

Als u een nieuw huis betrekt is een grondige schoonmaak voorafgaande aan de verhuizing bijna altijd noodzakelijk. Het is fijn dat als uw spullen arriveren, het hele huis schoon is en de spullen direct op de juiste plaats kunnen worden gezet. In dat geval kan een schoonmaakploeg van Student Verhuis Service er met professioneel materieel en reinigingsmiddel een uitkomst bieden. Binnen enkele uren kan uw nieuwe woning verhuisklaar worden opgeleverd. Terwijl u in huis A de verhuizing begeleidt, kan de schoonmaakdienst in huis B uw huis grondig reinigen. Wanneer u beide diensten bij ons afneemt, zal ervoor worden gezorgd dat de schoonmaak op tijd is afgerond voordat de verhuiswagen arriveert.

Een grondige schoonmaak kan ook in geval van een zakelijke verhuizing. Wanneer het nieuwe bedrijfspand nodig een schoonmaakbeurt verdient, komt onze schoonmaakdienst graag in actie, zodat uw verhuizing zo snel mogelijk kan plaatsvinden. Uw hele pand wordt grondig gereinigd, zonder dat het de verhuizing ophoudt.

Schoonmaak ná de verhuizing

Onze schoonmaakdienst voor verhuizingen kan ook worden ingezet om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart naar uw nieuwe huis of bedrijfspand kunt verhuizen. Het huis dat u achterlaat, wordt door onze schoonmaakdienst keurig netjes schoongemaakt en de achtergebleven inboedel wordt door ons naar de vuilstort gebracht. U kunt zich dus met een gerust hart volledig richten op uw nieuwe onderkomen.

Ook na het verlaten van uw bedrijfspand kan ons schoonmaakteam worden ingeschakeld om het schoon en netjes te kunnen opleveren. Overgebleven inboedel, tapijt of bekabeling wordt door ons afgevoerd naar de stort, waardoor u geen omkijken meer heeft naar uw oude bedrijfspand.

crop-man-packing-books-in-carton-box-4498123
Chat openen
1
Heeft u vragen? Stel ze gerust!
Hallo,
Heeft u een vraag of komt u ergens niet uit? Ik help u graag opweg!