Skip to content

Kantoorschoonmaak

Uw schoonmaakbedrijf voor zakelijke kantoorschoonmaak in Breda en omstreken!

Kantoorschoonmaak

Uw schoonmaakbedrijf voor zakelijke kantoorschoonmaak in Breda en omstreken!

Kantoorschoonmaak service

Bij veel bedrijven en bedrijvenpanden is het schoonmaken van de het pand een dienst die veelal wordt uitbesteed. Hiervoor bent u bij Fris Facilities aan het juiste adres. Doordat wij ons specifiek richten op schoonmaak in de zakelijke sector weten wij als geen ander wanneer een kantoor echt schoon is.

Aangezien een schoon kantoor bevorderlijk is voor de werksfeer raadden wij het elk bedrijf ook aan om hier de juiste partij voor te kiezen. Het uitgangspunt van ons werk is maatwerk. Lees hieronder meer in welke vormen wij dat verzorgen!

Zakelijke schoonmaakdiensten in Breda en omstreken

Bekijk hier enkele van onze diensten die vallen onder kantoorschoonmaak!

Stofzuigen 

vacuum

Schoonmaak sanitair

toilet

Schoonmaak werkplek / bureau

sweeping

Moppen en/of dweilen

mop

Schoonmaak keuken en/of pantri

kitchen

Aanvullen papierwaren

desktop

Ledigen afvalbakken

delete

Glasbewassing (optioneel)

window-cleaner
pexels-pixabay-40784

Uw schoonmaakbedrijf voor zakelijke kantoorschoonmaak

Niets is fijner dan een schoon pand! Als eigenaar wil je dit natuurlijk niet allemaal zelf bij gaan houden. Daarnaast is het ook weer niet optimaal om voor elk verschillend klusje een ander bedrijf te hebben. Hierbij kunnen wij van Fris Facilities u uit het stof helpen. Of het nou gaat over algemene periodieke schoonmaak of het specifiek schuren en schoonmaken van de vloeren, wij nemen deze taak graag op ons. Onze specialisten staan voor u klaar om alle wenselijke klussen betreft schoonmaak voor u aan te pakken.

Bent u benieuwd wat Fris Facilities kan betekenen voor uw bedrijf en uw werkplek? Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden!

Bekijk onze tevreden klanten waar wij de schoonmaak verzorgen: 

Overige diensten van Fris Facilities

Bij Fris Facilities zijn we gespecialiseerd in kantoorschoonmaak. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat andere schoonmaakdiensten buiten ons bereik liggen. Naast dat Fris Facilities kantoorschoonmaak aanbiedt zijn er namelijk vele andere diensten die wij voor u kunnen verrichten. Meer over deze diensten weten? klik op de onderstaande knop en ontdek meer!

Glasbewassing

Vloeronderhoud

Groenonderhoud

Afvalservice

Gevelreiniging

Chat openen
1
Heeft u vragen? Stel ze gerust!
Hallo,
Heeft u een vraag of komt u ergens niet uit? Ik help u graag opweg!