Skip to content

Gevelonderhoud

Uw partner voor zakelijke en reguliere gevelreiniging!

Gevelonderhoud

Uw partner voor zakelijke en reguliere gevelreiniging!

Gevelonderhoud  van Fris Facilities

Het juist reinigen van uw gevel of damwand zorgt ervoor dat uw kantoorpand weer in frisse en representatieve staat komt. Wij kunnen uw pand behandelen met het verwijderen van aanslag. Benieuwd naar de mogelijkheden hiervoor? Neem gerust contact met ons op! Daarnaast kunt u hieronder ook zien hoe ons proces in elkaar zit!

reflection-4542638_1920

Ontdek hier onze werkwijze als het aankomt op gevelreiniging!

 • Stap 1

  Opname van het pand

  Beoordeling van de vervuiling en inventarisatie van uw verwachtingen en eisen

 • Stap 2

  Advies behandeling

  Vervolgens stellen wij een advies op dat het beste bij uw pand past. Afhankelijk van de verwachtingen, vervuiling en het soort materiaal van het pand kunnen we u vrijblijvend doorverwijzen naar een van onze partners. 

 • Stap 3

  Opgaaf en planning

  Afhankelijk van de reactie op het rapport gaan wij aan de slag. We gaan een planning maken zodat u ook weet waar u aan toe bent en waardoor wij efficiënt aan de slag kunnen gaan. 

 • Stap 4

  Behandeling

  Vervolgens gaan wij met uw gevel aan de slag. Met gepaste druk verwijderen we de aanslag van uw pand. Vervolgens re-conditioneren we uw kozijnen en waterslangen. Vervolgens wassen we uw ramen en kozijnen. 

 • Stap 5

  Oplevering

  Na de uitvoer zullen we het resultaat van de behandeling met u nalopen. Hierdoor zorgen we ervoor dat u helemaal tevreden bent!

Overige diensten van Fris Facilities

Bij Fris Facilities zijn we gespecialiseerd in kantoorschoonmaak. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat andere schoonmaakdiensten buiten ons bereik liggen. Naast dat Fris Facilities gevelonderhoud aanbiedt zijn er namelijk vele andere diensten die wij voor u kunnen verrichten. Meer over deze diensten weten? klik op de onderstaande knop en ontdek meer!

Vloeronderhoud

Glasbewassing

Groenonderhoud

Afvalservice

Bekijk onze tevreden klanten waar wij de schoonmaak verzorgen: 

Chat openen
1
Heeft u vragen? Stel ze gerust!
Hallo,
Heeft u een vraag of komt u ergens niet uit? Ik help u graag opweg!