Skip to content

Diensten binnen

“Voor als het echt Fris moet zijn!”

Niets is fijner dan een schoon pand! Als eigenaar wil je dit natuurlijk niet allemaal zelf bij gaan houden. Daarnaast is het ook weer niet optimaal om voor elk verschillend klusje een ander bedrijf te hebben. Hierbij kunnen wij van Fris Facilities u uit het stof helpen. Of het nou gaat over algemene periodieke schoonmaak of het specifiek schuren en schoonmaken van de vloeren, wij nemen deze taak graag op ons. Onze specialisten staan voor u klaar om alle wenselijke klussen betreft schoonmaak voor u aan te pakken. 

 

Hieronder kunt u verder lezen over onze binnendiensten. Heeft u vragen over onze diensten of heeft u een probleem waar u de hulp van Fris Facilities bij nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op met het contactformulier onder aan de pagina of bel ons op het aangegeven telefoonnummer!

IMG_9737

Bekijk hieronder de binnendiensten die wij aanbieden!

Vloeronderhoud

Vloeren hebben vaak speciaal onderhoud nodig. Dit is afhankelijk van het soort materiaal van de vloer. Afhankelijk van het soort vloer hebben wij verschillende schoonmaakmethoden waardoor uw vloer er weer zo goed als nieuw uit gaat zien. Hout of steen, voor de experts van Fris Facilities is dit geen probleem!

Wilt u meer weten over de methodes en werkwijze van Fris Facilities wat betreft vloeronderhoud? Klik dan op de onderstaande knop voor meer informatie! 

 

Diensten binnen

Schoonmaak

Bent u opzoek naar een bedrijf dat de reguliere schoonmaak voor u onder handen neemt? Dan bent u bij Fris Facilities aan het juiste adres!

Of het nou gaat om reguliere schoonmaak, opleverschoonmaak of projectschoonmaak, bij Fris Facilities gaat het er simpelweg om dat het ECHT schoon moet zijn.

Wilt u meer weten over deze dienst die wij aanbieden? Lees dan meer door middel van de onderstaande knop. 

stofzuiger

Contactformulier

Heeft u liever telefonisch contact met een van onze werknemers? Neem dan gerust contact op met het volgende nummer: +31(0)6-55712260

Chat openen
1
Heeft u vragen? Stel ze gerust!
Hallo,
Heeft u een vraag of komt u ergens niet uit? Ik help u graag opweg!