Skip to content

Afvalservice van Fris Facilities

Ontdek meer over onze afvalservice en hoe we uw kantoor schoon kunnen houden!

Afvalservice van Fris Facilities

Ontdek meer over onze afvalservice en hoe we uw kantoor schoon kunnen houden!

Afvalservice van Fris Facilities

Waar mensen zijn ontstaat afval. Het is van belang om dit afval op de juiste manier te verwerken. Hier helpen wij u graag mee op weg! Dit doen we door u de juiste containers te leveren waarin u uw afval kan laten. Fris Facilities is hierin voor u een “one stop shop” waardoor u profiteert van: 
– De voordeligste tarieven
– Besparingen op uw afvalstroom

Wij leveren de afvalcontainers voor de zakelijke markt tegen de scherpste tarieven. We legen uw containers conform onze afspraak (of tussentijds op aanvraag). Hierin bieden we verschillende afvalbakken aan zoals rolcontainers van diverse formaten.

Lees hieronder meer over de afvalservice van Fris Facilities en ontdek uw mogelijkheden!

afvalcontainer
recycle

Waarom de afvalservice van Fris Facilities? 

Heeft u interesse in de afvalservice van Fris Facilities? Dan gaan we samen kijken naar een gepersonaliseerd pakket waarin uw wensen aan bod komen. Hoe vaak in de maand/week moet het afval opgehaald worden? Hoeveel containers wilt u hebben? Wat voor soorten containers moeten er op locatie komen? Dit zijn allemaal aspecten die besproken worden. Hierdoor kunnen wij een gepersonaliseerd plan samenstellen waarin u nooit meer last heeft van overtollig afval dat weg moet en op blijft stapelen. 

Daarnaast zorgen wij ook voor de juiste recycling waardoor uw afval ook op een duurzame manier verwerkt wordt. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! 

Heeft u interesse de afvalservice van Fris Facilities? Neem dan gerust contact met ons op!

Overige diensten van Fris Facilities

Bij Fris Facilities zijn we gespecialiseerd in kantoorschoonmaak. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat andere schoonmaakdiensten buiten ons bereik liggen. Naast dat Fris Facilities afvalservice aanbiedt zijn er namelijk vele andere diensten die wij voor u kunnen verrichten. Meer over deze diensten weten? klik op de onderstaande knop en ontdek meer!

Glasbewassing

Gevelreiniging

Groenonderhoud

Vloeronderhoud

Chat openen
1
Heeft u vragen? Stel ze gerust!
Hallo,
Heeft u een vraag of komt u ergens niet uit? Ik help u graag opweg!